Julkisivusaumaukset

Tiiviit ja siistit saumat tekevät terveen talon.

Ota yhteyttä ›

Saumaten Oy ne tekee


Kestävät julkisivu­saumaukset Etelä-Suomessa

Oikein tehty julkisivusaumaus syntyy meidän käsissämme. Ammattilaisemme osaavat tehdä sellaiset saumaukset, jotka varmistavat osaltaan talon pitkän elinkaaren ja terveet rakenteet. Tiivis ja pitävä, mutta hengittävä saumaus ei päästä sadevettä ja kosteutta rakenteisiin. Se myös parantaa äänieristystä ja estää ilman epäpuhtauksien kulkeutumista rakennukseen. 

Kun saumaukset ovat kunnossa, talo sietää ulkoisia rasitteita paremmin ja pysyy hyväkuntoisena elinikänsä ajan, jolloin uusintasaumausten ja muiden korjausten aika ei koita liian varhain. Laadukas saumaus on niin ikään tärkeä osa näyttävää julkisivua. 

Kysy meiltä julkisivusaumauksia Helsingistä Lohjalle, Porvooseen tai muulle päätoimialueellemme Etelä-Suomeen. Teemme saumauksia esimerkiksi asunto-osakeyhtiöihin, niin ensi- kuin uusintasaumausten tarpeisiin. 

Ota yhteyttä ›
Laatua kaikkiin kohteisiin

Tiilelle, betonille ja rapatuille julkisivuille

Meiltä voit tilata

  • tiilijulkisivujen saumaukset
  • betonielementtitalojen saumaukset
  • rapattujen julkisivujen saumaukset.

Käytössämme on erittäin nopea, kestävä ja monipuolinen paisuvan nauhan saumausmenetelmä. Jokainen saumausmassa valitaan tarkoin kohteen mukaan, ja huolellisilla pohjatöillä takaamme parhaan massan tarttumiseen rakenteeseen. 

Millainen kiinteistö sinulla olisi julkisivusaumausten tarpeessa? Ota yhteyttä, jutellaan projektistasi!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!