Elementtisaumojen korjaukset

Suojaa ja pitkää elinikää rakennukselle.

Ota yhteyttä ›

Tilaa saumatonta laatua


Teemme elementti­saumojen korjauksia Etelä-Suomen alueella

Joustava, kimmoisa elementtisauma menettää ominaisuuksiaan ajan saatossa, ja halkeillut sekä kovettunut sauma alkaa olla merkki saumojen uusimisen tarpeesta. Uusintasaumaus tulee kyseeseen monen ikääntyneen rakennuksen kohdalla, mutta jos saumausten vauriot ovat vain paikallisia ja saumat ovat muutoin hyväkuntoisia, niille riittää osittainen korjaus.

Elementtisaumojen korjaukset on huoletonta jättää saumausten erikoisosaajille – eli meille. Kartoitamme rakennuksesi tilanteen ja kerromme rehdisti, millainen kunnostus saumauksille olisi paras. Huolellisella työllä saamme saumat jälleen kestävään kuntoon, jotta ne täyttävät tehtävänsä rakennusta suojaavana ja sen viihtyisyyttä parantavana ominaisuutena.

Kysy palveluamme Helsinkiin, Vantaalle, Porvooseen, Lohjalle tai muualle toimialueellemme Etelä-Suomeen.

Ota yhteyttä ›
Korjauta vaurioitunut saumaus pikimmiten

Säästät rakennusta ja rahaa

Kun elementtisaumat ovat kunnossa, ne suojaavat rakennusta kosteudelta ja muilta vaurioilta sekä säästävät kustannuksia, kun talon energiatehokkuus paranee ja isommilta, kalliimmilta remonteilta vältytään. Tiiviit saumaukset myös parantavat rakennuksen käyttömukavuutta. 

Teemme elementtisaumausten korjauksia muun muassa taloyhtiöiden tarpeisiin. Muutamia työkohteitamme löydät referensseistä, kerromme mielellämme lisää kokemuksestamme ja palveluistamme, joten ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!